Στιγμές Χαράς

Αναρτήθηκε από 4athens | 8:20 μ.μ. | | 0 σχόλια »

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος για το φετινό καλοκαίρι της εφημερίδας των παιδικών εξοχών του Δήμου Αθηναίων με τίτλο «Στιγμές Χαράς». Η πολυσέλιδη, έγχρωμη και κυρίως χαρούμενη εφημερίδα, με συντακτική ομάδα που αποτελείται από τα ίδια τα παιδιά, εκδίδεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το Δήμο Αθηναίων με την υποστήριξη του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84.

Οι μικροί ρεπόρτερ γράφουν για τα νέα και τις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης, παίρνουν συνεντεύξεις, σχολιάζουν με τη δική τους ματιά τα «παρασκήνια» και αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Το πρώτο τεύχος, μεταξύ άλλων, περιέχει δύο συνεντεύξεις με την υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλο για τις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων Κατερίνα Κατριβάνου και με τα παιδιά από την Καλαβρία της Ιταλίας που φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα, ενώ δημοσιεύει και το γράμμα ενός κοριτσιού από την Παλαιστίνη προς το Δήμαρχο Αθηναίων.

Επίσης, εκτός από μικρές ειδησούλες, άρθρα, και ανέκδοτα, στις σελίδες της εφημερίδας φιλοξενείται εκτενές «ρεπορτάζ» για τα εργαστήρια animation στα οποία συμμετείχαν τα παιδιά και την μικρού μήκους ταινία με θέμα « Η ιστορία μιας λίμνης».

Οι κατασκηνώσεις «εκπέμπουν» στον Αθήνα 9.84 κάθε Κυριακή στις 11.55.