Προειδοποίηση από ΕΥΠ!

Αναρτήθηκε από pluslies | 12:50 μ.μ. | 0 σχόλια »Τεράστια αύξηση του μεταναστευτικού κύματος από τη Συρία αναμένει η ΕΥΠ. "Σύνδεσμοι" της υπηρεσίας σε Τουρκία έχουν ήδη ενημερώσει ότι από τις πληροφορίες για επικείμενη επίθεση των Τούρκων στη Συρία, μαζεύτηκαν στα τουρκικά παράλια περισσότεροι από 200.000 νέοι πρόσφυγες μόνον την τελευταία εβδομάδα.
Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως οι η Τορυκία ανοίγει και κλείνει τις στρόφιγγες των λαθρομεταναστών και όπως φαίνεται σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης των Τούρκων με την Συρία, η στρόφιγγα θα ανοίξει ακόμη περισσότερο, πώρτον ως μέτρο πίεσης προς τους Ευρωπαίους ώστε να σταθούν στο πλευρό της Τουρκίας και δεύτερον για να επιτύχουν οι Τούρκοι και ένα συντριπτικό χτύπημα κατά του κοινωνικού ιστού της Ελλάδος.

Την ίδιθα στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση έχει πετάξει λευκή πετσέτα και ο Μουζάλας δηλώνει αδυναμία διαχείρισης προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, οι οποίοι πιέζουν για την ετοιμασία των Hot spots έως τα μέσα Φεβρουαρίου λες και αυτό θα σταματήσει τις ανεξέλεγκτες ροές.