Ένας ένας… μην σπρώχνεστε…
H αναστολή λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96,0 ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ιδιοκτησία του.

Ο Ηλίας Παπανικολόπουλος, διευθυντής του σταθμού, ανακοίνωσε πριν από λίγο στους εμβρόντητους εργαζόμενους την απόφαση της ιδιοκτησίας του λέγοντας: «Με εξουσιοδότησε ο κ. Κυριακίδης να σας μεταφέρω την απόφασή του».
Παράλληλα, τους ζήτησε να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους, αλλά η ΕΣΗΕΑ, από τη μεριά της, συνέστησε στους εργαζόμενους να παραμείνουν στα γραφεία τους.

Σημειωτέον, οι ηχολήπτες είχαν τριήμερη απεργία στο σταθμό και το πρωί έγινε προσπάθεια ο σταθμός να λειτουργήσει με απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Η εκπομπή του σταθμού έχει σταματήσει, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ.
Εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε στο proskinio.gr και δυστυχώς, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έρχεται «λουκέτο» και για άλλες επιχειρήσεις της οικογένειας Κυριακίδη τόσο εντός, όσο και εκτός δημοσιογραφίας.
Να σημειωθεί, ότι δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν απολυθεί χωρίς καμία ενημέρωση από τον κ. Μιχάλη Κυριακίδη και σε άλλα μέσα, όπως η Espresso, αλλά και το Κανάλι 10 (sunny Chanel ονομάζεται σήμερα).
Επιβάλλεται επιτέλους η ηχηρή παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες εργαζομένων ετοιμάζονται να προσφύγουν στην δικαιοσύνη κατά της οικογένειας Κυριακίδη, αλλά και προσωπικά κατά του κ. Μιχάλη Κυριακίδη.