Τη στήριξη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση, ζήτησε ο πρώην πρωθυπουγός Κώστας Καραμανλής. Σε γραπτή του δήλωση τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις και να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ υπογραμμίζει ότι είναι αναγκαία η αναπτυξιακή πολιτική για να βγει η χώρα από την ύφεση.....


Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει ότι θα πρέπει να προκύψει κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας και σημειώνει ότι για να γίνει αυτό είναι αναγκαία η ενίσχυση της ΝΔ και του Α. Σαμαρά.

Διαβάστε τη δήλωση:

Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ' όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.

Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας.

Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.

Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος.


24h NewsRoom