Δεν φτάνει που ο «πολύς» Δήμαρχος Καλλιθέας, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ Κώστας Ασκούνης ματαίωσε με αστεία προσχήματα την παρέλαση της εθνικής εορτής 25ης Μαρτίου διαδίδει ότι αυτό έγινε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου....


Να μας πεί πότε και πού έγινε τέτοια συνεδρίαση. Αστεία πράγματα! Απλά δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του και προσπαθεί με διασπορά φημών να εμπλέξει και τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και φυσικά όλοι καταβαίνουν ότι το τελευταίο που τον νοιάζει είναι η ασφάλεια των παιδιών. Οι «Δεν πληρώνω» και στην 28η Οκτωβρίου δεν τα έβαλαν με τα παιδιά. Με τον Ασκούνη τα έβαλαν καθώς όλοι πλέον στην Καλλιθέα θεωρούν ότι είναι «καμένο» χαρτί εξαιτίας των ευθυνών του -ως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- για τη σημερινή κρίση.

Έτσι, πρώτη φορά μετά τη…. γερμανική κατοχή δεν έγινε παρέλαση στην Καλλιθέα, καθώς ο Ασκούνης πίστεψε ότι έτσι θα γλίτωνε τον εξάψαλμο του κόσμου. Όμως έξω από τους Αγ.Πάντες που γινόταν η καθιερωμένη λειτουργία οι γονείς των σημαιοφόρων και των παραστατών του τα « έψαλαν» κανονικά. Αμέσως μετά οι μαθητές της Καλλιθέας στέλνοντας μήνυμα περηφάνιας παρέλασαν κανονικά την ώρα που η αστυνομία «φυγάδευε» το «λαοπρόβλητο» δήμαρχο.

http://www.notiosxtypos.gr/