Το ΠΑΣΟΚ έχει ως πρωταρχικό του στόχο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη γιατί πιστεύουν πως έτσι θα κλέψουν τις εντυπώσεις και αυτό θα οδηγήσει σε λευκή επιταγή για αυτά που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές.

Αυτό έχει οδηγήσει τον κομματικό μηχανισμό του, σε πολλές περιπτώσεις να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές που η προπαγάνδα ήταν το Α και το Ω.

Τρανό παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας. Ήδη από την Τετάρτη στην Πλατεία Κολιάτσου και συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά 5-6 άτομα με μια ντουντούκα φώναζαν επί λέξη: “Ο Κακλαμάνης είναι παρελθόν. Ψηφίστε Γ. Καμίνη για να βγει η αστυνομία στους δρόμους. Για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι στο σπίτι σας“. Οι ίδιοι άνθρωποι διέρρεαν στους κατοίκους πως την εβδομάδα που μας έρχεται έχουν κανονιστεί προσευχές μουσουλμάνων στις πλατείες τους. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την Πέμπτη και σήμερα σε άλλες γειτονιές (πλ.Αττικής κ.α). Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να τα παίζει όλα για όλα και μην σας φανεί παράξενο αν επιχειρηθεί καμία επιχείρηση ευρύτερης προπαγάνδας την τελευταία στιγμή είτε μέσω των δικών του καναλιών, είτε μέσω καλοθελητών. Ο Λαλιώτης έχει αφήσει το στίγμα και στο κίνημα υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να τον ξεπεράσουν.

πηγή