ΠΑΣΟΚ εναντίον Καμίνη!

Αναρτήθηκε από 4athens | 12:15 π.μ. | 0 σχόλια »


Σε “Kράμερ εναντίον Kράμερ” εξελίσσεται η περίπτωση του Γιώργου Καμίνη για το ΠΑΣΟΚ! Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως διαθέτει πλέον μόνο στα…χαρτιά το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος, καθώς όπως αποκαλύπτουμε, το επιτελείο του βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα σε ανοικτή κόντρα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ο κ. Καμίνης μέχρι τις εκλογές.
Και ενώ όλα αυτά διαδραματίζονται στο προσκήνιο, ήρθαν και τα πρώτα απογοητευτικά μηνύματα στην Ιπποκράτους που δείχνει πλέον να κρατά αποστάσεις από τον κ. Καμίνη και τις επιλογές του επιτελείου του. Αξιόπιστες πήγές αναφέρουν ότι οι πρώτες ενδείξεις για την διαφαινόμενη ήττα του κ. Καμίνη έφτασαν μόλις πριν από τρία 24ωρα στην Ιπποκράτους, βάσει κρυφής δημοσκόπησης που εμφανίζει τον νυν δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη να ξεπερνά σε ποσοστό τις 10 ποσοστιαίες μονάδες διαφοράς με τον κ. Καμίνη και με προοπτικές αυτό το ποσοστό να ανέβει ακόμα περισσότερο μέχρι τις εκλογές. Η σχετική δημοσκόπηση χτύπησε τα “πρώτα” καμπανάκια στην Ιπποκράτους και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες υπήρξε τις προηγούμενες μέρες επικοινώνία μεταξύ της εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Καρακλιούμη με τον Γιώργο Καμίνη, βάσει της οποίας-σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές – ζητήθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων να προχωρήσει σε αλλαγές 180 μοιρών στο επιτελείο του, αλλά και στην στρατηγική του.
Ο κ. Καμίνης, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, αρνήθηκε να συναινέσει και η κουβέντα μετατράπηκε σε ένα “ψυχρό τείχος” που διατηρείται μέχρι σήμερα, με το ΠΑΣΟΚ να σφυρίζει πλέον αδιάφορα για τις όποιες κινήσεις του κ. Καμίνη που γίνονται πλέον σε προσωπικό επίπεδο και χωρίς συννενόηση με τον μηχανισμό του κόμματος! Τελικά, το “ποτήρι” της ασυνεννοησίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Καμίνη ξεχείλισε μόλις προχθές, με αφορμή την οργάνωση της εκδήλωσης-συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων την οποία είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου και συγεκριμένα η στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντιγόνη Δημητριάδη.
Προέκυψε, ωστόσο, εκ νέου ασυνεννοησία μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά την όλη οργάνωση, με αποτέλεσμα η κα Παναγιωτοπούλου (διευθύντρια του γραφείου του κ. Καμίνη) αλλά και άλλοι συνεργάτες του στενού κύκλου Καμίνη να παρεμβαίνουν στα οργανωτικά και να προκύψει στην συνέχεια πρόβλημα επικοινωνίας και με το γραφείο του Πρωθυπουργού.
Και σε όλα αυτά ήρθε η επισήμανση-καρφί που πέταξε χθες στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Καμίνης ενώπιον ανθρώπων του πολιτισμού και της τέχνης για “λανθασμένη οργανωτικά εκδήλωση“, επισήμανση που όσοι δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο, πήγαινε για τα περί αντικρουόμενων σχέσεων του επιτελείου του με αυτό του ΠΑΣΟΚ.
Και αυτό, καθώς οι σχέσεις των δύο έχουν μπει ήδη σε “πάγο”, με τα στελέχη των δύο επιτελείων να ανταλλάσουν καρφιά ο ένας για τον άλλλο. Και η εκδήλωση στο Bios στην Πειραιώς ανέδειξε ακριβώς αυτό… Ενώ την είχε αναλάβει αρχικά το γραφείο Παπανδρέου και η κα Δημητριάδη, προέκυψε στην συνέχεια ασυνεννοησία με το επιτελείο Καμίνη, με αποτέλεσμα το γραφείο Παπανδρέου να πει “νίπτω τα χείρας μου” και έτσι την μετέπειτα οργάνωση να αναλάβουν οι επιτελάρχες του υποψηφίου δημάρχου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το πρώτο “άδειασμα” από το γραφείο του κ. Παπανδρέου, με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να μην προσέρχεται στην χθεσινή εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι είχαν τυπωθεί δελτία τύπου ότι θα παραβρεθεί στην χθεσινή εκδήλωση του κ. Καμίνη για τους ανθρώπους της τέχνης και της επιστήμης στην Πειραιώς. Τυχαίο; Μάλλον όχι… Και έπεται και συνέχεια στο σήριαλ…
Σημειώνεται ότι το επιτελείο του Γ. Καμίνη στελεχώνεται κυρίως από τους: Δημήτρη Χριστόπουλο (Διευθυντής του Γραφείου του Συνδυασμού), Κωστή Παπαϊωάννου (Υπεύθυνος Εθελοντών), Ηλία Λυμπερόπουλο (Υπεύθυνος Οικονομικών), Αλέξη Οικονομίδη (Λογογράφος), Γιώργο Μελέα, Χριστίνα Μπαντούνα (Καμπάνια), Τάκη Καμπύλη, Γιάννη Μπούτσελη (Γραφείο Τύπου). Αυτά τα πρόσωπα και άλλοι συνεργάτες, συμμετέχουν καθημερινά στο λεγόμενο «πρωινό καφέ» του συνδυασμού.
www.statesmen.gr/