Άδειασμα Κακλαμάνη σε Βγενόπουλο

Αναρτήθηκε από 4athens | 12:25 μ.μ. | 0 σχόλια »

Ο δήμος Αθηναίων ούτε πιέζεται, ούτε εκβιάζεται, επανέλαβε ο δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης, για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού...

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις Βγενόπουλου, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι ο δήμος ως θεσμός συνομιλεί μόνο με θεσμικούς εκπροσώπους, τον Νίκο Πατέρα, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Το τι μπορεί να λέγεται από ιδιώτες δεν μας ενδιαφέρει, τόνισε, προσθέτοντας πως ο συγκεκριμένος ιδιώτης έχει βρει άλλον συνομιλητή από το δημοτικό συμβούλιο.Ο δήμαρχος ανέφερε ακόμη πως αν οι πληροφορίες είναι σωστές, το Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη με πολύ θετικό τρόπο ως προς τη συνταγματικότητα του νόμου για τη διπλή ανάπλαση, που - όπως είπε - ήταν το σημαντικότερο εμπόδιο.
Όσον αφορά την πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτή Πόλη για αποζημίωση του επιχειρηματία Βωβού, υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε βαρύτατο ατόπημα, καθώς υπαινίχθη ότι γνωρίζει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας προτού αυτό συνεδριάσει.

royfianos