Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Οκτωβρίου ‘Αλσος Στρατού, Γουδή

Λίγο έλειψε να γίνουμε … ωκεανός!

Μόλις μάθαμε ότι ο καιρός θα τα… κάνει μούσκεμα (βροχές και καταιγίδες λέει η ΕΜΥ) αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το παιδικό φεστιβάλ Town For Kids στις 4 και 5 Οκτωβρίου με περισσότερες εκπλήξεις και κέφι.

Το φεστιβάλ μας, αγαπήθηκε πιο πολύ από ότι πιστεύαμε και εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να περάσουν οι μικροί μας φίλοι όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Έτσι θα συναντηθείτε με τους ήρωές μας τη Ρούλα - Ζαχαρούλα γαριδούλα, τον Τόλη το χταπόδι , το Σήφη τον ξιφία, το Βρασίδα τον Αχινό, την Κική τη μαρίδα, τη Ρίτσα την πεσκανδρίτσα και το Βαγγέλη τον ροφό λίγες μέρες αργότερα και πάλι στο Άλσος Στρατού στο Γουδή για μια συναρπαστική περιπέτεια.

Θεατρικές παραστάσεις, happenings, παιδικά εργαστήρια για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, μουσικές εκδηλώσεις, αφήγηση παραμυθιών, κινηματογραφικές προβολές, παντομίμα, σόου BMX, μαθήματα hiphop και break dance, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, face painting, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και άλλα πολλά που θα ικανοποιήσουν τους μικρούς μας φίλους από 2 έως 12 ετών.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδο τους στο φεστιβάλ στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν: ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ευχαριστούμε πάντα τους χορηγούς μας AMITA FUN!, τη ΔΕΛΤΑ B-Cool, τη NESTLÉ, τη EUROPALSO SOCIETY και την AEGEAN AIRLINES.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: MEGA, τους Ερευνητές της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ.gr, Μελωδία FM 99.2 και realfm97.8.

Προπώληση εισιτηρίων: δισκοπωλεία Μetropolis, Public – Πλατεία Συντάγματος - 210-3246210, Κέντρα Γλωσσών Εuropalso Society, στο 210 – 7234567 και στο www.ticketservices.gr.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.townforkids.gr - τηλ. 210 7784545

Είσοδος για ενήλικες & παιδιά: 12 ευρώ