Πολλές από τις κλοπές που έγιναν χθες το βράδυ ήταν με απειλή μαχαιριού
Πολλές από τις κλοπές που έγιναν χθες το βράδυ ήταν με απειλή μαχαιριού

Τρία άτομα διέρρηξαν νωρίς το πρωί μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία. Με την απειλή όπλου έδεσαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και αφαίρεσαν τιμαλφή και άγνωστο χρηματικό ποσό.Λίγο πριν από τις 2 π.μ. στη Γλυφάδα, τρεις άγνωστοι τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα έναν άνδρα και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Πάλι στη Γλυφάδα, στις 23.20, συνελήφθησαν δύο άτομα τα οποία νωρίτερα είχαν ληστέψει έναν πεζό με την απειλή μαχαιριού.
 Στα Χανιά, στις 21.50 χθες το βράδυ, δύο άτομα φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
 Εξάλλου, δύο περιστατικά με εμπρηστικές επιθέσεις καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτα από τις οποίες υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές. Στην πρώτη περίπτωση στη 1.07 τα ξημερώματα στην οδό Δήμητρος 31 στην περιοχή του Ταύρου, όπου στεγάζονται τηλεοπτικό κανάλι και εφημερίδα που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, άγνωστοι έριξαν ένα μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό πάνω στο κτίριο και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα στις 3.20 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 38-40 έγινε εμπρησμός σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να καούν σχεδόν ολοσχερώς 4 αυτοκίνητα.
 
Τέλος, στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν 3 Έλληνες 29, 29 και 31 ετών οι οποίοι είχαν διαπράξει σειρά ληστειών σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων και ξενοδοχείων, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας υπό την απειλή πιστολιών και μαχαιριών. Τους τελευταίους τρεις μήνες είχαν διαπράξει 8 ληστείες εκ των οποίων 3 σε αρτοποιεία,2 σε ζαχαροπλαστεία, 2 σε ξενοδοχεία και 1 σε μίνι μάρκετ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
24h NewsRoom