Η παραγωγή της επικής περιπέτειας της Disney "The Lone Ranger" έχει ξεκινήσει στο Νέο Μεξικό, στην Αριζόνα, στη Γιούτα και στο Κολοράντο. Ιδού και η πρώτη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω twitter.
Η ταινία ενώνει και πάλι την ομάδα των πρώτων τριών μπλοκμπάστερ της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής», τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ, τον σκηνοθέτη Γκορ Βερμπίνσκι με τον Τζόνι Ντεπ που μας χάρισε το θρυλικό πειρατή Τζακ Σπάροου, ενώ έχει δανείσει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο της ταινίας “Rango”, την πρώτη animation ταινία του Βερμπίνσκι που κέρδισε φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.
Ο Ντεπ παίζει τον Ινδιάνο πνευματικό αρχηγό και πολεμιστή Tonto στην ταινία, όπου πρωταγωνιστεί με τον Άρμι Χάμερ (The Social Network, J. Edgar) στον ομότιτλο ρόλο. Μαζί τους και ο υποψήφιος για Όσκαρ Τομ Γουίλκινσον, η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, ο Μπάρι Πέπερ και ο Ουίλιαμ Φίχτερ, με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας την μακρινή ακόμα 31η Μαρτίου 2013.
Το "Lone Ranger" είναι μια περιπέτεια με γερές δόσεις δράσης και χιούμορ στην οποία ο μασκοφόρος ήρωας παρουσιάζεται από μια νέα οπτική. Ο Iνδιάνος
πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Tonto (Ντεπ) εξιστορεί τις άγνωστες ιστορίες που μεταμόρφωσαν τον John Reid (Χάμερ), έναν άντρα του νόμου και της τάξης σε ένα θρύλο της δικαιοσύνης, παρασέρνοτας το κοινό σε μια σειρά από επικές εκπλήξεις και αστείες παρεξηγήσεις καθώς οι δύο άσχετοι μεταξύ τους ήρωες πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται στον κοινό τους αγώνα ενάντια στη απληστία και τη διαφθορά.
Το σενάριο είναι των Τεντ Έλιοτ και Τέρι Ρόσιο των Πειρατών της Καραϊβικής, καθώς και τους Έρικ Άρονσον και Τζάστιν Χέιθ.Ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνσκι έχει επιστρατεύσει μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή φωτογραφίας Μπόγιαν Μπάζελι (The Ring, Mr. And Mrs. Smith).

 inews.gr