Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκε το θέμα της αφισο-ρύπανσης από την Τεχνόπολις, η οποία, στην προσπάθεια να προωθήσει τις εκδηλώσεις της, γέμισε την Αθήνα και όχι μόνο με αφίσες...


Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς χρησιμοποιούνταν, κατά κύριο, λόγο αφίσες χωρίς κόλλα, οι οποίες τοποθετούνταν στις τζαμαρίες καταστημάτων.

Η κατάσταση φέτος ξέφυγε, με αποτέλεσμα, όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Βαρελάς, να επιβάλλει πρόστιμο στην Τεχνόπολις, ύψους 1.700 ευρώ για τις αφίσες, γεγονός που προκάλεσε απορίες ακόμα και στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος δεν γνώριζε καν το θέμα και δήλωσε περιχαρής: "Μπράβο, τέτοια θέλω να ακούω!!!".

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Μπιτζάνη (σύζυγο της κας Ρεπούση, που έγραφε στο βιβλίο της Ιστορίας ότι ο σφαγιασμός στη Σμύρνη προήλθε από συνωστισμό στο λιμάνι) ούτε εκείνος γνώριζε, καθώς, όπως ανέφερε, το θέμα είχε αναλάβει... μια εταιρία.

Τελικά σε αυτό το δήμο γνωρίζει κανένας τι γίνεται;

Μάλιστα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε ότι τον πληροφόρησαν πως μέχρι και ο Δήμος Γλυφάδας σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου Αθηναίων για τις αφίσες της Τεχνόπολις.

parapolitika.gr