διαβαζουμε τα οσα συγκλονιστικά και θλιβερα καταγγελει ο Πιτσιρικος μεσα απο το blog του,για τις απειλες που δεχεται απο το Σταθη Τσαγκαρουσιανο,εκδοτη της free press Lifo ,με την οποια συνεργαζονταν επι σειρα ετων...αλλα τωρα...στραβωσε το πραγμα...
Ο κ. Στάθης Τσαγκαρουσιάνος με απειλεί σήμερα από τη στήλη του στη LIFO -χωρίς να αναφέρει το όνομά μου- πως σε λίγο το ονοματάκι μου θα γίνει γνωστό με τον πιο ατιμωτικό τρόπο. Δεν ξέρω πού οφείλεται η επιθυμία του κ. Τσαγκαρουσιάνου να με ατιμάσει, αλλά θα προσπαθήσω να το ανακαλύψω.
Γράφει ο κ. Τσαγκαρουσιάνος: ...δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική τα συντριπτικώς περισσότερα μπλογκ είναι επώνυμα, ενώ στην Ελλάδα το 90% είναι ανώνυμα και τα περισσότερα χολερικά... Έχω ένα μότο: «Ο άντρας πληρώνει τους λογαριασμούς του και οι κότες κάνουν κο-κο-κο». Με τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι ο άντρας που έχει να πει κάτι πρέπει να το λέει στο φως της μέρας, αναλαμβάνοντας τις συνέπειες των λόγων του. Διαφορετικά, πρόκειται για κνώδαλο, χωρίς ραχοκοκκαλιά και χωρίς τιμή.
Δεν ξέρω τι εννοεί ο κ. Τσαγκαρουσιάνος, όταν λέει πως «Ο άντρας πληρώνει τους λογαριασμούς του». Αναφέρεται και σε χρήματα; Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που μου έχουν πει πως ο κ. Τσαγκαρουσιάνος δεν τους πλήρωσε. Τι να πω; Μπορεί να μου έλεγαν όλοι ψέματα.
Επειδή ο κ. Τσαγκαρουσιάνος αναφέρεται σε εμένα και τον ενοχλεί η ψευδωνυμία, αναρωτιέμαι γιατί δεν τον ενοχλούσε πως επί τέσσερα και πλέον χρόνια έγραφα με ψευδώνυμο στη LIFO; Έπρεπε να φύγω από τη LIFO για να τον ενοχλήσει το ότι δεν έγραφα με το ονοματεπώνυμό μου; Κι αν τον ενοχλούσε, γιατί δεν μου το ζήτησε ποτέ; Επειδή οι πάντες στα ΜΜΕ είναι μετρήσιμοι -η Focus Bari να είναι καλά- και άγιοι δεν υπάρχουν, καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο κ. Τσαγκαρουσιάνος έβγαζε πολλά χρήματα από τα κείμενά μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα με το ψευδώνυμό μου. Αν κάποιος έχει μια άλλη ερμηνεία, ας με ενημερώσει.
Επίσης, αναρωτιέμαι ποιος είναι ο λόγος που έχει αναγκάσει τον κ. Τσαγκαρουσιάνο -αν και απεχθάνεται την ψευδωνυμία- να έχει έναν δεύτερο ψευδώνυμο λογαριασμό στο twitter και να γράφει άσχημα σχόλια για άλλους (μεταξύ μας, σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι). Επίσης, αναρωτιέμαι γιατί γράφει και ανώνυμα σχόλια στην εφημερίδα του. Όχι, δεν περιμένω απάντηση.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ: Εδώ ο κ. Τσαγκαρουσιάνος με ειρωνεύεται επειδή δεν είμαι όμορφος. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι όμορφος. Έχω γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μου πως είμαι κοντός, χοντρός, άσχημος και καραφλός. Μπλόγκερ είμαι, δεν είμαι μοντέλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να είναι άσχημος ένας άνθρωπος και γιατί πρέπει οι άλλοι να τον κοροϊδεύουν γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν όμορφος.
Αν θες να κρίνεις τον Κακλαμάνη, να αναλαμβάνεις την ευθύνη ότι μπορεί να έρθει στο μπαράκι σου και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη.
Ο κ. Τσαγκαρουσιάνος μάλλον δεν θέλει να ατιμάσει μόνο εμένα αλλά και τους συγγενείς μου - μπορεί και όλο μου το σόι. Δεν έχω μπαράκι για να έρθει ο Κακλαμάνης και να μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Λάθος ρεπορτάζ.
Αν θες να είσαι δοτικός, να φανερώνεσαι όταν η ανωνυμία σου πρόκειται να καταστρέψει το όνειρο των φίλων σου.
Εδώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Δεν ξέρω πού έπρεπε να φανερωθώ για να μην καταστρέψει η ανωνυμία μου το όνειρο των φίλων μου. Πάντως, είναι συγκινητικό το ότι νοιάζεται για τους φίλους μου. Ποιους φίλους μου εννοεί; Αυτούς που έφαγε; Καλή χώνεψη.
Και όταν άλλοι πληρώνουν για όσα έγραψες, να μην εξαφανίζεσαι σαν έντρομη σκουληκαντέρα στο σουλτανάτο σου, κρύβοντας το ονοματάκι σου και την ταπεινούλα ιστορία σου.
Ο κ. Τσαγκαρουσιάνος ξεχνάει ότι δεν πληρώνουν πάντα οι άλλοι για όσα έγραψες. Να το συνεχίσω κύριε Τσαγκαρουσιάνε ή το πιάσατε το υπονοούμενο; Επίσης ξεχνάει πως τον περασμένο Απρίλιο του ζήτησα να σταματήσω από τη LIFO και με παρακάλεσε να μείνω με τη δικαιολογία πως μόλις είχε αποχωρήσει ο κ. Πολιτάκης και πως "αν φύγεις κι εσύ, διαλυόμαστε". Γιατί το ξεχνάει; Άγνωστο. Ξαφνικά, συμπεριφέρεται λες και ήμουν ιδιοκτησία του. Φυσικά, γνωρίζει πως όλο αυτό το διάστημα είχα πολλές καλές προτάσεις για άλλες δουλειές και δεν έφυγα. Επίσης, να τον ενημερώσω πως ουσιαστικά αυτό που με έκανε να αποφασίσω να αποχωρήσω από τη LIFO ήταν ο ίδιος με τα υβριστικά και ειρωνικά σχόλια που έγραφε για τους πρώην συνεργάτες του και -ειδικά- για έναν καλό μου φίλο. Αυτή η μαγκιά και το νταβατζιλίκι του ισχυρού προς τον αδύναμο δεν με εκνευρίζει μόνο στους πολιτικούς και στους οικονομικά ισχυρούς - με εκνευρίζει σε όλους. Επίσης, να τον ενημερώσω πως εκνευρίζει τους πάντες, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν από μια δουλειά γιατί δεν θα βρουν άλλη.

περισσότερα στο

1 σχόλια

  1. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ // 1 Ιανουαρίου 2011 - 4:48 μ.μ.  

    ☆☆♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓░♫░░☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓▓▓░░♥☆☆ ☆☆░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░░♫☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░░♥░☆☆ ☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░░♫░☆☆ ☆☆♫░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓░░♥░
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2011 ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!