Καλά δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να του πει πως η Αθήνα δεν είναι μόνο πάνω και κάτω από την Πατησίων που επαναλαμβάνει συνέχεια;

δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να του πει για το Θησείο, το Παγκράτι, τα Πατήσια, τον Κολωνό κ.α Ένα χάρτη τουλάχιστον δεν έχει κάποιος να του δείξει. Και άντε με την γεωγραφία της πόλης δεν τα καταφέρνει. Μαθήματα για το τι πρέπει να λέει και τί όχι δεν του κάνει κανείς; Ο Συνήγορος βγήκε στον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε πως θα κάνει διάφορες αγορές στις οποίες θα πάνε όλοι αυτοί του παραεμπορίου καθ θα πουλάνε νόμιμα!

τι κοτσάνα είναι αυτή; οι παράνομοι θα γίνουν νόμιμοι; δηλαδή μέχρι εχθές έκλεβες, αλλά από αυρίο θα σου δώσω να κόβεις αποδείξεις και θα είσαι νόμιμος!

Και οι νόμιμοι τι θα κάνουμε ρε Καμίνη; οι καταστηματάρχες που πληρώνουν ενοίκια, αέρα, λειτουργικά έξοδα και τόσα άλλα τι θα κάνουν; θα τα κλείσουν τα μαγαζιά;

Και άντε ας μην δώσουμε σημασία στις επικίνδυνες για την αγορά της πόλης κοτσάνες του συνήγορου. Αλλά αυτός δεν σταματιέται, αφού έφτιαξε με το μυαλουδάκι του, ωραίες αγορές, με ωραίους νομιμοποιημένους παράνομους που πουλάνε ωραία νομιμοποιημένα παράνομα προιόντα, πέταξε και το καλύτερο…..οι αγορές θα είναι τουριστικές. Θα έχουμε τουρισμό αλλοδαπών, αλλά και εγχώριο!

Δηλαδή θα πηγαίνουν εκδρομή οι πολίτες στην αγορά των μεταναστών;

ΚΑΜΙΝΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, ΣΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕΣ ΛΑΔΙΑ