Θα μας τρελάνουν εντελώς οι άνθρωποι. Έχουν προφανώς βαλθεί να φτιάξουν μια κοινωνία σαλταρισμένων. Ουδόλως ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος, νοιάζεται για την πνευματική υγεία εκείνων στους οποίους απευθύνεται, αρκεί να έχουν μια κοινωνία σε καταστολή.

Όσο πιο χοντρά ψέμματα λένε τόσο πιο πολύ περνάνε στον κόσμο.

Για παράδειγμα, μόλις ο κ. Στρος Καν μίλησε για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους, πετάχτηκαν τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του καθεστώτος και άρχισαν ξεδιάντροπα να μιλάνε για δήθεν επιβράβευση από το ΔΝΤ των συνεπών προσπαθειών μας. Φυσικά ο κ. Στρος Καν μίλησε για επιμήκυνση, γιατί βλέπει το ακριβώς αντίθετο. Ότι δηλαδή καμία σοβαρή προσπάθεια δεν γίνεται για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Όμως το καθεστώς απτόητο, βαφτίζει την επιμήκυνση, επιβράβευση.

Από το άλλο μέρος όμως, πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως, όσο και αν επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του χρέους και πάλι κανένα αποτέλεσμα δεν πρόκειται να επιτευχθεί, αν πρώτα δεν μειωθεί η «μαύρη τρύπα» του δημοσίου. Αν δηλαδή δεν μειωθούν οι δημόσιες δαπάνες.  Με απλά λόγια,…. αν δεν μειωθεί το Κράτος και ταυτόχρονα δεν αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας. Αυτό όμως σημαίνει πως το ίδιο το καθεστώς ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μειώσει την επιρροή του, δηλαδή να μειώσει τον εαυτό του, αφού Κράτος και Σύστημα ΠΑΣΟΚ σχεδόν ταυτίζονται.

Πιστεύετε εσείς ότι θα κάνει κάτι τέτοιο;;

Εννοείται πως το καθεστώς ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του ουδόλως επιθυμούν τη μείωση της δύναμής τους, γι’ αυτό, εκτιμούμε, ότι θα πάνε σε ελεγχόμενη πτώχευση (αναδιάρθρωση τη λένε προς το παρόν) με την μόνιμη κυριαρχία των ξένων για δεκαετίες πάνω στο κεφάλι μας, αρκεί να διασωθεί το καθεστώς, που θα επιχειρήσει να παίξει το ρόλο του μόνιμου μεσάζοντα.

Όμως αυτή την πτώχευση, εδώ είμαστε και να το θυμηθείτε, θα την ονομάσουν επιβράβευση ή κάτι τέτοιο.

Είναι δηλαδή για να φεύγουμε.

Πηγήhttp://hassapis-peter.blogspot.com/2010/11/blog-post_6188.html