Το ΠΑΣΟΚ πέφτει παντού, αυτό είναι γνωστό γιατί εισπράττει την αποδοκιμασία για τον λαβύρινθο του μνημονίου που έμπλεξε την χώρα μας. Ο Πανικός της κυβέρνησης φαίνεται μιας και από σήμερα έχουμε μέχρι και διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού μήπως και περισώσει κάτι.
Ο Πανικός της κυβέρνησης όμως σιγά σιγά περνάει και στους υποψήφιους της, ακόμη και σε αυτούς που θεωρούσαν από το κόμμα σίγουρους(Βλέπε Σγουρός). Ένα ακόμη παράδειγμα "σιγουριάς" είναι και ο Κώστας Ασκούνης δήμαρχος Καλλιθέας που ενώ μέχρι πρότινος διαφημιζόταν ως ο βέβαιος νικήτης ξαφνικά τα πράγματα ζορίσανε και η βεβαιότητα πήγε περίπατο. Αντίπαλος του Ασκούνη ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δημήτρης Κάρναβος. Η Υποψηφιότητα Κάρναβου δείχνει πως μπορεί να κάνει την ανατροπή και η 20χρονη παραλυσία του δήμου Καλλιθέας έχει πολλές πιθανότητες να σταματήσει.
Σε αυτό το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τρόπο να αντιδράσει και τι καλύτερο από το να χρησιμοποιηθούν ΜΜΕ προερχόμενα εκ δεξιών. Ένα από αυτά είναι και η σελίδα kallitheaonline. Βέβαια ο δημοσιογράφος και συντάκτης της δείχνει να έχει φτωχή έως ελλειπή μνήμη. Γιατί το λέμε αυτό; Δείτε:

Αυτό το έγραψε στις 24 Οκτωβρίου
http://www.kallitheaonline.gr/B.php?subaction=showfull&id=1287919444&archive&start_from&ucat=38

Ο ίδιος συντάκτης στις 17 Μαίου έγραφε
http://www.kallitheaonline.gr/X.php?subaction=showfull&id=1274097733&archive=&start_from=&ucat=77&

Τι βλέπουμε εδώ; Ο ίδιος δημοσιογράφος στην μία περίπτωση γράφει πως ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ασχολήθηκε με την παραλία ήταν ο Κάρναβος και στην άλλη πως με παρέμβαση του Κάρναβου πρασίνισε όλη η παραλία της Καλλιθέας.
Εύλογα αναρωτιέται κάποιος, τι μεσολάβησε από το ένα δημοσιεύμα μέχρι το άλλο; ή για καλύτερα τι δεν μεσολάβησε;
Ο ίδιος δημοσιογράφος ενώ τον τελευταίο καιρό έχει πάθει μια μονομανία κατά του Κάρναβου με καθημερινούς απαξιωτικούς έως και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, πριν λίγο καιρό έγραφε (δείτε την διπλανή εικόνα) πως η προσφορά του Κάρναβου στην Καλλιθέα είναι ανεκτίμητη!
Έχουμε πολλά ακόμη παραδείγματα και για την εν λόγω σελίδα αλλά και για άλλες σε άλλους δήμους με αντίστοιχα δημοσιογραφικά καμώματα. Τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και τα έχουμε κοπιάρει για την συνέχεια. Είδατε που τελικά δεν φταίνε μόνο οι πολίτες που βρίζουν τους δημοσιογράφους, πολλές φορές αν όχι τις περισσότερες φταίνε οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι με τα "κατορθώματα" τους.

http://inhijack.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html