Σε ομιλία του, στους κατοίκους του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης, τόνισε ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν είναι απλώς αυτοδιοικητικές και παρότρυνε τους πολίτες να μην αμελήσουν ν’ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Παράλληλα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δε θα γίνει φοροεισπράκτορας της Τρόϊκα και της κυβέρνησης», απαντώντας στην προτροπή του Γ. Ραγκούση προς τους δήμους ν΄ αυξήσουν κατά 100% τα δημοτικά τέλη.
Εκθειάζοντας, επίσης, το έργο που συντελέστηκε επί των ημερών της διοίκησης του, όπως π.χ. Ελαιώνας, διπλή ανάπλαση, Σεράφειο κολυμβητήριο, διάνοιξη της Μαρκόνι κτλ, επεσήμανε ταυτόχρονα πως κατανοεί και συμμερίζεται απόλυτα τις επιπτώσεις που επέφερε το Μνημόνιο και η οικονομική κρίση στη ζωή των πολιτών καταγγέλοντας, όμως, την απουσία της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.
Κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε τα εξής:
"Eγώ ξέρω ότι και με αγαπάτε και με εμπιστεύεστε, δεν έχω καμία αμφιβολία για το ποιος θα είναι και για μια δεύτερη τετραετία δήμαρχός σας στις 7 Νοεμβρίου".

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8589

1 σχόλια

  1. Unknown // 27 Οκτωβρίου 2010 - 4:33 μ.μ.  

    Έχει όντως παραξεφτιλιστεί το τι περιμένει η κυβέρνηση από αυτές τις εκλογές. Οι Δήμαρχοι δεν είναι πιόνια της και πρέπει να το καταλάβει (αν και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι είναι εντελώς πιόνια…). Εγώ συμφωνώ με τον Κακλαμάνη και γιατί βγαίνει τα λέει όλα με το όνομά τους και γιατί απλά έχει δίκιο επ'αυτού!