19/11/2008 - 26/11/2008
H Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, ο θεσμός που στοχεύει στην έμπνευση, την ενημέρωση και την αναζήτηση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών και διοργανώνεται σε 60 και πλέον χώρες ανά τον κόσμο, αποτελεί μια γιορτή που συνδέει εκατομμύρια νέους ανθρώπους μέσα από τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες δράσεις, σχεδιασμένες να βοηθήσουν στην αναζήτηση των δυνατοτήτων τους ως καινοτόμων επιχειρηματιών, ή να τους βοηθήσουν στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Στην Ελλάδα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με τη συμμετοχή Υπουργείων και φορέων για την καλύτερη πληροφόρηση των συμμετεχόντων. Εθνικός συντονιστής είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε.).

Κατά την διάρκειά της θα φιλοξενηθούν ομιλίες, παρουσιάσεις, προβολές, σεμινάρια επιχειρηματικού χαρακτήρα με παρεμβάσεις από εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, επιχειρηματίες, αλλά και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς και από άτομα με ειδικές ανάγκες και οικονομικούς μετανάστες. Ακόμη, θα υπάρχει χώρος πληροφόρησης, όπου Δημόσιοι Φορείς θα παρουσιάζουν τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που υλοποιούν.

Ώρες λειτουργίας: 10:00-22:00

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες www.enterpriseweek.gr

Επικοινωνία:
210 3461589
Τόπος: "Τεχνόπολις", Αίθουσα "Άγγελος Σικελιανός"
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι