image

Η εταιρία γενικού τουρισμού Sunways, το πρώτο περιβαλλοντικά φιλικό ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα με γνώμονα τη νέα της στρατηγική για ορθότερη διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος, σε σχέση με τον άνθρωπο και τις δραστηριότητές του, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «More than Green», υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» (Προαύλειος χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι) στις 9 Ιουνίου 2008 και ώρα 19.00.

Στοχεύοντας σε μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ περιβάλλοντος και τουριστικής δραστηριότητας αποφάσισε να καταβάλει τμήμα των εσόδων της, ως αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των μετακινήσεων και διαμονών των πελατών της, σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στοχεύοντας σε μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ περιβάλλοντος και τουριστικής δραστηριότητας σε μακροχρόνια βάση.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες και συζήτηση πάνω σε θέματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, καθώς και Green Cabaret με Stand up comedy, συναυλίες swing και αφρο συγκροτημάτων και Dj set με live κρουστά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Ομιλίες των:

  • Βασίλη Κανελλόπουλου ιδιοκτήτη της εταιρίας SUNWAYS.
  • Γιώργου Δημόπουλου, Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων, με θέμα «Η Στρατηγική του Δήμου για το Περιβάλλον»
  • Γιώργου Καζαντζόπουλου, Συμβούλου Βιώσιμης Ανάπτυξης GLOBAL CHALLENGES, με θέμα «Η νέα περιβαλλοντική στρατηγική της εταιρίας SUNWAYS»
  • Moritz Lehmkuhl Διευθύνοντος Συμβούλου της CLIMATE PARTNER GROUP, με θέμα «Η αντιστάθμιση ρύπων ως εταιρική πρακτική για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών».
  • Ανδρέα Λουκάκη, Βιολόγου και Εκδότη του περιοδικού GO NATURAL, με θέμα «Ίδρυση του πρώτου Green Club της Αθήνας»

Green Cabaret:

21:00 Live show από το συγκρότημα «G-PLAY» ( Αστέρης Παπασταματάκης, Κώστας Μπαλταζάνης, Αλέξανδρος Δράκος- Κτιστάκης, Άγγελος Πολυχρόνου)

22:00 Stand Up Comedy από τους «NINJA TV» (Guy Krief, Στέφανος Gateley, Δημήτρης Ουγκαρέζος και Δημήτρη Αναγνώστου ) με θέμα «Eco – Friendly».

22:30 Live show από το συγκρότημα κρουστών «AFRO LAB» (Narayan Protin, Θοδωρής Χιώτης, Κωστής Κοπανάρης. Special guest: Σεραφείμ Zekoua και Lopez Lumbu).

23:00 Dj Set από τον Νίκο Πατρελάκη με συνοδεία δύο κρουστών (Narayan Protin και Θοδωρής Χιώτης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη