Η καλοκαιρινή περιοδεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανά την Ελλάδα, ξεκινά από την "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση, με φωτογραφίες της γνωστής ερμηνεύτριας που είχαν ληφθεί στο Γκάζι το 1992, πολύ πριν διαμορφωθεί σε πολυχώρο πολιτισμού.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία της περιοδεία, δύο χρόνια με βραβεία και απονομές, και με ένα ακόμη προσωπικό πλατινένιο δίσκο στο ενεργητικό της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δίνει ραντεβού "Στο ωραιότερο σημείο", καλώντας μας να "Πάμε Χαβάη".

Τα τραγούδια του τελευταίου της cd αγαπήθηκαν αμέσως. "Τελευταία φορά", "Απέραντο κενό", "Μια μέρα χαρά", "Υπάρχει ένα φως μακριά", "Τα κορμιά" είναι μερικά ακόμη που ξεχώρισαν.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από μια ομάδα επίλεκτων μουσικών και τον ταλαντούχο συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, θα μας ταξιδέψει στον "πλανήτη" των ανεπανάληπτων τραγουδιών της, από το "Κυκλοφορώ και οπλοφορώ" μέχρι τον "Άγγελο", το "Θεός αν είναι", την "Σκανδάλη", το δυναμικό "Όλα αυτά που φοβάμαι", το ρυθμικό "Κάθε φορά" και το τρυφερό "Προλαβαίνω" αλλά και τραγούδια που αγαπήσαμε παλαιότερα, όπως "Ο Άδωνις", η "Έξοδος Κινδύνου" και το "Ανθρώπων Έργα".

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΣ της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων κ. Φώτης Ιγνατίου "κάθε συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη είναι μια αξέχαστη εμπειρία από αυτές που μένουν βαθιά αποτυπωμένες στη μνήμη. Είναι ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, αφού η ερμηνεία της, η ενέργειά της αλλά και η δυναμική παρουσία της στην σκηνή δημιουργούν στο κοινό μοναδικά συναισθήματα. Και προκειμένου να έχουν αυτή την δυνατότητα περισσότεροι Αθηναίοι και Αθηναίες επιλέξαμε το εισιτήριο της συναυλίας να είναι χαμηλού κόστους".

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Επικοινωνία: 210 3461589 Τόπος: "Τεχνόπολις", Προαύλιος χώρος Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι