karpoi-tis-fisis.jpg

Μέχρι και την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων Μελίνα Μερκούρη θα μπορείτε να απολαύστε την έκθεση γλυπτικής με τίτλο "Καρποί της Φύσης".

Την έκθεση αυτή παρουσιάζουν ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση "Ελλάδα Καθαρή", την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Α' Εργαστήριο Γλυπτικής) και τον καθηγητή Θεόδωρο Παπαγιάννη .

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα με οικολογικό ενδιαφέρον που αφορούν τόσο τη φύση, τους καρπούς της γης, όσο και τον υποθαλάσσιο χώρο. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν γλυπτά που αντανακλούν τον πλούτο της φύσης απεικονίζοντας τους καρπούς της με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Συμμετέχοντες σπουδαστές: Άρτεμις Αγαθοπούλου, Βενέτα Αδαμίδη, Φίλιππος Βασιλείου, Λάζαρος Γερομιχάλης, Χρύσα Δουργουνάκη, Μύρα Ηλιάδη, Βίβιαν Ηλιοπούλου, Μαρία Θεοδώρου, Αλεξάνδρα Κοττάκη, Παναγιώτης Σ. Παπαδόπουλος, Γιάννης Παππάς, Δημήτρης Σαρλάνης, Γιώτα Τζηρίνη, Αντώνης Τριανταφύλλου, Κατερίνα Χατζηδάκη.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων "Μελίνα" βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης - Θησείο, τηλ. 210 3452150 ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι : 9:00-13:00 & 17:00-21:00 (εκτός Κυριακής απογεύματος & Δευτέρας)