image Οι ΓτΚ συμπληρώνουν 10 χρόνια με το πρόγραμμα «Δρόμοι της Αθήνας»

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2008. Το πρόγραμμα «Δρόμοι της Αθήνας» των Γιατρών του Κόσμου συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας στο πλευρό εξαρτημένων ατόμων της πρωτεύουσας. Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο τη μείωση βλάβης και την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και ψυχοκοινωνικής συμβουλευτικής σε αυτήν την περιθωριοποιημένη ομάδα πληθυσμού.

Φέτος, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, ξεκινάμε μία εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με βασικό μήνυμα: «Δώστε ήχο στη σιωπή τους!». Με δράσεις ευαισθητοποίησης και πολιτιστικές εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, καλούμε όλους τους κατοίκους στo afisa_drug events κέντρο της πόλης μας, την πλατεία Κλαυθμώνος, να «κάνουν φασαρία» για να σπάσουν τον κύκλο της σιωπής και τον κοινωνικό στιγματισμό που συνοδεύει τους χρήστες.

Με στόχο να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα 10 χρόνων δράσης και να αναγγείλουν την εκστρατεία ενημέρωσης «Δώστε ήχο στη σιωπή τους!» ,

οι Γιατροί του Κόσμου σάς προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου,

την Τρίτη 24 Ιουνίου 2007, στις 12:30μ.μ.,

στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24).

  • Στα 10 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν προσφέρει βοήθεια σε περισσότερα από 25.000 εξαρτημένα άτομα.

Υποστηρικτές: ΙΑΝΟΣ, Magic Happens, Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αγ. Δημητρίου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθήνα 9.84, CITY 99.5, KISS FM, Managers Hellas, Eurocharity